Saturday, 18 December 2010

Banana Chocolate or Nut Bread - Bananen-Schoko (oder Nuss)-Kuchen

1/2 Tasse Margarine
1 Tasse Zucker
2 Eier
1/8 TL Salz
1 TL Natron
2 Tassen Mehl
2-3 Bananen (zermust)
100 g Schokotroepfchen oder gehackte Nuesse

Butter und Zucker schaumig ruehren, Eier einzeln unterruehren, alles andere unterruehren, zum Schluss die Bananen und Schokotroepfchen/Nuesse.

In eine gefettete Form (oder Silikonform) geben (Kastenform) und bei ca. 190 Grad Celsius 45-55 Minuten backen (Staebchenprobe) Mit Schokoglasur ueberziehen oder mit Puderzucker bestaeuben.

1/2 cup margarine
1 cup sugar
2 eggs
1/8 tsp salt
1 tsp baking soda
2 cups flour
2-3 bananas (mashed)
100g chocolate pieces or broken nuts

Cream butter and sugar, add eggs, one at a time. Add all other ingredients, at last bananas and chocolate/nut pieces

Fill in greased loaf pan and bake at 190 degrees C for 45-55 minutes (A knife inserted in the centre must come out clean). Cover with a chocolae glazing or sprinkle with icing sugar.